Vacature: (Junior) Online Marketeer (2-5 jaar ervaring)

SUITE702 is op zoek naar een enthousiaste en gedreven online marketeer. Als online marketeer ben je (mede) verantwoordelijk voor groei van SUITE702. Jij coördineert de B2C en B2B marketingactiviteiten. Je speelt een essentiële rol bij het versterken en uitbreiden van ons merk in Nederland en België, terwijl je ook actief bouwt aan de uitrol in Frankrijk en Duitsland.

SUITE702 is een hard groeiend duurzaam lifestyle merk. Als online marketeer werk je in een klein team samen met de oprichters en ben je het directe aanspreekpunt voor diverse agencies waar SUITE702 meer samenwerkt. SUITE702 opereert in een dynamische markt. Geen dag is hetzelfde. Je kan ervanuit gaan dat je veel leert.

Verantwoordelijkheden

In algemene zin ben je verantwoordelijk voor de groei van het merk en het klantenbestand. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Het plannen en uitvoeren van marketingcampagnes om de naamsbekendheid en positie van het merk te vergroten
  • Het creëren en onderhouden van een marketingkalender om ervoor te zorgen dat alle activiteiten tijdig worden uitgevoerd
  • Het aansturen van verschillende externe bureaus, waaronder een e-mailmarketingbureau, acquisitiebureau (Meta/Google/Pinterest) en een SEO-bureau
  • Het monitoren en analyseren van de resultaten van marketingcampagnes en het doen van aanbevelingen voor verbetering

Vereisten

In algemene zijn zijn we op zoek naar een energieke initiatiefrijke online marketeer die zelfstandig kan werken en open staat om nieuwe dingen te proberen en veel wil leren. Volgende geldt voor jou:

  • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring in online marketing. Een beetje ervaring is belangrijk, maar je instelling en fit met het team is belangrijker.
  • Kennis van en ervaring met het werken met verschillende marketingkanalen, zoals e-mailmarketing (Klaviyo), acquisitiekanalen (Meta/Google/Pinterest) en SEO. Ervaring met het werken met Shopify is een pré.
  • Je kan vloeiend Nederlands en Engels en je hebt een lekkere pen. Een woordje Frans en Duist is een pré.
  • Sterke analytische vaardigheden en de mogelijkheid om gegevens te vertalen naar bruikbare inzichten

Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van ons bedrijf. Je komt te werken in een klein en hecht team, waarin jouw input en ideeën direct invloed hebben op het succes van het bedrijf.

Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan een korte motivatiebrief met CV naar olaf@suite702.com.We kijken uit naar je sollicitatie!