Ben jij op zoek naar een leuke parttime functie in Amsterdam waarbij je onderdeel bent van een jong snel groeiend team? Wil je deel uitmaken van een creatief bedrijf en bijdragen aan het succes van een kleurrijk duurzaam lifestyle merk? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als Parttime Fulfilment Medewerker bij SUITE702 heb je een belangrijke rol in het inpakken van pakketjes voor consumenten en het verzorgen van leveringen aan winkels. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het aannemen van zendingen en het op orde houden van het magazijn. Deze functie vereist een hands-on mentaliteit, nauwkeurigheid en een grote mate van verantwoordelijkheid.

Wat ga je doen?

- Inpakken van pakketjes voor consumenten: Je zorgt ervoor dat alle bestellingen op tijd en correct worden verpakt en gereed zijn voor verzending. Hierbij houd je rekening met de specifieke instructies en kwaliteitsnormen van SUITE702.

- Leveringen voor winkels in orde maken: Je zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige voorbereiding van de leveringen aan onze retailpartners. Dit omvat het controleren van de juistheid van de bestellingen, het verzamelen van de benodigde producten en het zorgvuldig verpakken van de zendingen.

- Zendingen aannemen: Je bent het eerste aanspreekpunt voor inkomende zendingen. Je controleert de ontvangen goederen op kwaliteit en kwantiteit, en zorgt ervoor dat deze correct worden geregistreerd in het systeem.

- Magazijn op orde houden: Je houdt het magazijn (in Amsterdam) schoon en georganiseerd, zodat alle producten gemakkelijk kunnen worden gevonden en de werkprocessen soepel verlopen. Je neemt deel aan inventarisaties en helpt bij het controleren van de voorraad.

Wat verwachten we van jou?

- Je hebt een hands-on mentaliteit en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken.

- Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.

- Je bent verantwoordelijk en kunt zelfstandig werken.

- Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken in een team.

- Je bent beschikbaar voor minimaal 2 tot 3 ochtenden per week.

Over SUITE702

SUITE702 is een jong en creatief bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en verkopen van hoogwaardig beddengoed. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en maken gebruik van biologisch katoen. Bij SUITE702 werken we als een hecht team samen om onze klanten te voorzien van de beste producten en service.

Wat bieden wij jou?

- Een toffe parttime functie in een jong en dynamisch bedrijf. Een aantal dagen of een aantal ochtenden behoort tot de mogelijkheden

- Een informele werkomgeving waarin teamwork en creativiteit centraal staan.

- Een marktconform salaris

- Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

- Een fijne werkplek in Amsterdam, vlak achter het Westerpark en vlak bij de metrohalte Isolatorweg.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar [olaf@suite702.com] We kijken uit naar je sollicitatie!