SUITE702_bedMATE of the month_Nina Pierson

bedMATE of the month #7: Nina Pierson

We gaan elke maand op bezoek bij een creatief, kleurrijk en inspirerend persoon. Zij of hij is de 'bedMATE of the month'.

De bedMATE is het meest iconische item in onze collectie. Het extra lange kussen dient als headboard, maar ook als knuffelmaatje, een vriend die steun geeft. 

We kruipen bij de 'bedMATE of the month in bed. We nemen een kijkje bij hun thuis en in hun kleurrijke slaapkamer. In gesprek ontdekken we hoe zij the SUITE life beleven. Wat gaat er om in hun hoofd? Waar halen zij hun inspiratie vandaan? In welke kleur dromen ze?

Deze maand ging allround creative Nicole Huisman langs bij Nina Pierson.

Zeg je women’s empowerment, dan zeg je Nina, met name op het gebied van moederschap. Als mama van drie kinderen heeft Nina inmiddels het nodige meegemaakt, gezien en gelezen. Ze verbaast zich over de vele taboes rondom dit onderwerp en besloot dit meer bespreekbaar te maken. ‘In het nieuwe seizoen van mijn podcast Mama’engaan we bijvoorbeeld op zoek naar het antwoord op de vraag ‘is de norm wel normaal?’ Op het gebied van (langer) voeden en relatie-coaching, bijvoorbeeld. De eerdere afleveringen worden elke dag nog zo’n 400 keer beluisterd, super tof, een nieuw seizoen kon daarom niet uitblijven!’ Mama’en is sowieso een begrip geworden, samen met een team maakt Nina van Mama’en een heus merk - in de gaten houden dus.

Daarnaast maakt Nina zich hard voor verduurzaming. ‘Dit is voor mij altijd in ontwikkeling’, vertelt Nina. ‘Ik ben niet perfect. Ik probeer zo veel als ik kan plantaardig te eten bijvoorbeeld, maar wij eten heus wel eens een eitje, kaas en zelfs heel soms vis thuis. En ik vlieg ook, naar familie in Zweden (als de kindjes ouder zijn gaan we, zoals wij vroeger ook altijd deden weer rijden) of op vakantie, maar ik probeer het tot een minimum beperken. Je online uiten over duurzaamheid: er is snel iets van te vinden en het is snel niet goed genoeg. Maar ik doe wat ik kan, het moet ook leefbaar blijven.’

Nina’s huis is een droom: samen met de interieur ontwerpers Nicemakers creëerde zij en haar man Jop hun droomhuis. ‘En toen was ik onverwacht zwanger van Ella. Onze zitkuil bedacht voor vrienden en feestjes werd een kinderspeelhoek, haha!’ Naast de waanzinnige inrichting voelt het huis warm en knus, een echt familiehuis. Rondslingerend speelgoed, wanden vol tekeningen, veel kleur en gezelligheid. SUITE’s Peachkatoen gecombineerd met Inca Gold combineren mooi met Nina’s koperkleurige, fluwelen bank en groene en blauwe paletten.

En nu verder? ‘Jop en ik zijn met meerdere spannende projecten bezig, waar ik hopelijk snel over kan delen. En Mama’en dus, dat gaat te gek worden! We lanceren in november iets nieuws.’ Wij zijn super benieuwd. Volg Nina’s avonturen op Instagram, via @ninapierson.