Onze collectie

Onze collectie bed- en badtextiel is ontworpen om je te verleiden vroeg naar bed te gaan en lang in bed te blijven. Beddengoed en aanverwante producten helpen je om van het leven in bed te genieten.

Assortiment
De collectie ontwikkelt zich voortdurend. Alle items brengen luxe en plezier in het dagelijks leven en zijn gemaakt om lang van te genieten. Op dit moment  bestaat
de collectie uit: beddengoed in percale katoen, linnen/katoen en satijn katoen, badjassen, handdoeken, dekbedden, kussens en specials: bedMATE kussen, bigDOT kussen, eye-pillow, warmwaterkruik, plaid, spons.

Design principles
Kleur
Met de collectie brengt SUITE702 letterlijk en figuurlijk wat meer kleur in de slaapkamer. Elke kwaliteit is er in een groot palet aan kleuren. Alle items zijn los te bestellen waardoor iedereen naar hartenlust kleuren en materialen kan combineren. Hoeslakens, dekbedovertrek en kussenslopen kan je allemaal in een andere kleur kiezen. Met een bedMATE en bigDOT kan je de kleurvariatie nog een beetje uitbreiden.

Wij houden van kleur en we houden van combineren. Door te combineren geef je jouw bed en je slaapkamer een eigen unieke uitstraling. Jouw combinatie maakt jouw bed onweerstaanbaar aantrekkelijk. Je kan het zo bont en eclectisch maken als je zelf wil of je kan kiezen voor een harmonieus kleurpalet.

Duurzaamheid
We gebruiken enkel ecologische/biologische materialen die aan de hoogste duuzaamheidscriteria voldoen. We maken alleen gebruik van zeer hoge kwaliteit materialen die het mogelijk maken om lang van de items te genieten. Dingen kopen om er niet of heel kort van te genieten is de minst duurzame optie en zonde van het geld.

Doordat je alle items los kan kopen, is het niet nodig elke keer een hele nieuwe set aan te schaffen. Je kan je bestaande dekbedovertrek eens combineren met een nieuwe set kussenslopen of een ander hoeslaken. Door een paar kleuraccenten te wijzigen, krijgt jouw bed een hele andere uitstraling. Je hoeft je beddengoed set helemaal niet te vervangen, je geeft het een frisse update. Dat is beter voor het milieu en je portemonnee.

Simple chic
We houden niet van poes-pas en drukke prints, maar van stijlvolle eenvoud, waarbij uitzonderlijk veel aandacht uitgaat aan de afwerking en de details. Stijlvolle eenvoud gaat niet snel vervelen. Net als kleding koop je beddengoed niet voor een jaar. Tijdloze, on-trend kleuren daar kan je lang van genieten. Door het te combineren met nieuwe kleuren geef je jouw bed nieuwe aantrekkingskracht.