Over de oprichters

SUITE702 is opgericht door Shirley Muijrers en Olaf Arkauer in 2018. Zij wonen samen met twee kids in Amsterdam. Shirley is een textiel ontwerper met een passie voor kleur en enorm veel kennis over textiel en materialen. Olaf heeft een achtergrond in branding. Samen bundelen ze deze krachten om vernieuwing, kleur en luxe bij een breed publiek toegankelijk te maken.

In deze always-on samenleving willen Olaf en Shirley met SUITE702 iedereen inspireren om meer uit te loggen. 

“Gun jezelf wat meer Bed Peace”

Over de naam

De naam SUITE702 is een knipoog naar de beroemde Bed-In van John Lennon en Yoko Ono. In 1969 brachten zij, tijdens hun huwelijksreis, een hele week in bed door, in Suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam-Zuid. De Bed-In van John en Yoko stond in het teken van World Peace. 
Wij vinden dat we in deze gejaagde wereld van always on, net als John Lenon en Yoko Ono wat vaker zouden moeten uitloggen. 

“We can’t promise you world peace, but a good night sleep is a hell of a start.”

The SUITE life

Met een luxe collectie duurzaam bed-en badtextiel biedt SUITE702 de ervaring van een 5* hotelsuite, thuis. Vanuit onze studio in Amsterdam ontwikkelen we een kleurrijke collectie met seizoensloze luxe items waarmee we het leven in (en om) het bed vieren. Allemaal gemaakt van 100% biologische materialen (GOTS-gecertificeerd) en met oog voor detail. Met meer dan 50 modieuze mix & match kleuren geeft SUITE702 letterlijk & figuurlijk wat meer kleur aan je slaapkamer. 

Met the suite life gaan wij de strijd aan met alle prikkels (vooral social media) om lekker uit te loggen. Met ons heerlijke prachtige beddengoed maken we jouw bed onweerstaanbaar en verleiden wij jou het leven in bed te vieren, net als John en Yoko. 


Enjoy the suite life and dream in full color!