bedMATE of the month #2: Maxime Cartens

We gaan elke maand op bezoek bij een creatief, kleurrijk en inspirerend persoon. Zij of hij is de 'bedMATE of the month'.

De bedMATE is het meest iconische item in onze collectie. Het extra lange kussen dient als headboard, maar ook als knuffelmaatje, een vriend die steun geeft. 

We kruipen bij de 'bedMATE of the month in bed. We nemen een kijkje bij hun thuis en in hun kleurrijke slaapkamer. In gesprek ontdekken we hoe zij the SUITE life beleven. Wat gaat er om in hun hoofd? Waar halen zij hun inspiratie vandaan? In welke kleur dromen ze?

Deze maand ging allround creative Nicole Huisman langs bij Maxime Cartens.

Maxime is een bijzondere ondernemer die uit ontevredenheid over het huidige modesysteem zelf een alternatief is begonnen: het merk Teym. Met het duurzame slowfashion merk loopt ze al jaren voor de troepen uit.

Maxime is niet alleen een inspirerende ondernemer maar ook kersverse moeder. Tijdens de shoot van deze bedMATE van de maand was ze nog in verwachting, maar inmiddels is ze bevallen van haar prachtige dochter Lila.

Binnenkijken bij Maxime Cartens

Maxime weet met Teym ethics en esthetics perfect te combineren. Met een fijn gevoel voor kleur heeft ze een tijdloze collectie ontwikkeld. Het is haar doel stap voor stap een “onberispelijke” garderobe van klassiekers te ontwikkelen. Items waar je lang van geniet en die niet uit de mode gaan.

Een milieuvriendelijk, duurzame en kleurrijke seasonless collectie, alles waar wij (SUITE702) in geloven.

Volg Maxime op Instagram.

Thuis bij Maxime

Nicole Huisman sprak bij Maxime thuis in Amsterdam af, waar ze samen met haar man, zoon en nu ook dochter woont. Een huis met een verhaal, een huis waarin gewoond wordt.  Je ziet direct waarin Maxime en Nicole elkaar vinden. Een stijlvol, kleurrijk en tikkeltje retro interieur.

Het voelt direct als een inspirerend huis met een fijne balans tussen design en tweedehands. Ruime aandacht voor kleur. En wat is het toch heerlijk als mensen kunst aan de muur hebben hangen.