Gift Better deals

De feestdagen komen eraan. Een leuke tijd die we dit jaar (eindelijk) weer met elkaar kunnen vieren. Een goed cadeau vinden is altijd lastig. Met onze kleurrijke duurzame items geef je iets leuks, iets duurzaams, waar de ontvanger nog lang van geniet. Een attent cadeau waar iemand echt blij van wordt. We helpen je een handje op weg met onze slimme Gift Better bundels.

Een plaid + een tweede plaid voor 50%

Met de energieprijzen (en voor het milieu) gaat de verwarming een tandje lager. Zo zit je (schoon) zus er warmpjes bij en jij ook.

Bekijk de plaids

Een badjas + een tweede badjas voor 50%

Bijna niemand weet wat hij aan zijn (schoon) vader moet geven. Zo heb je direct ook een oplossing voor je (schoon) moeder.

Bekijk de badjassen

Een beddengoed set + 1 of 2* kussensloopje(s) cadeau

Beddengoed is natuurlijk een heel fijn en nuttig cadeau. Maar met al die verschillende maten is beddengoed ook lastig. Je kan natuurlijk wèl een lekkere set voor jezelf kopen en 1 of 2* extra kussensloopje(s) cadeau doen.

* Bij aankoop van een eenpersoons set ontvang je 1 kussensloop in hetzelfe materiaal in een kleur naar keuze cadeau en bij een tweepersoons set 2 kussenslopen in hetzelfde materiaal in een kleur naar keuze.

Shop beddengoed set

De korting wordt automatisch verrekend in het winkelwagentje. Deze actie geldt t/m 26 december 2022.