roze-pink-champagne-rose-nude-blush


De kleur roze staat voor liefde en intimiteit en de warme tonen stralen passie, plezier en energie uit. Roze is een mix van wit en rood en heeft een uitgebreid palet aan verschillende tinten. Of het nu om wat fellere roze-tinten gaat, het pastellerige roze of een meer ‘aardse’ versie: roze is een positieve en geruststellende kleur. Het bijzondere van de kleur roze is dat het, doordat het een combi is van wit en rood, zowel kalmerend als activerend werkt. 

Roze in de badkamer en slaapkamer

Hoewel de kleur roze misschien niet direct de kleur is waar je aan denkt bij kleuren voor je bad- of slaapkamer, kan deze kleur juist een leuke en verrassende keuze zijn. Wij snappen natuurlijk dat je niet zit te wachten je huis om te toveren tot een suikerspin maar met het juiste roze beddengoed en bepaalde accessoires, kun je je bad- en of slaapkamer nét even opvrolijken en wat bijzonderder maken. Je kunt natuurlijk helemaal losgaan maar je kan het het wat subtieler aanpakken. Een mooie rozetint laat zich heel makkelijk combineren. 

SUITE702 heeft beddengoed, handdoeken en badjassen in diverse roze-tinten en gemaakt van verschillende materialen. Het effect van roze is per tint net wat anders.

Romantisch, luxe en kalmerend

Zo kun je slaapkamer een subtiele romantische tint geven door te kiezen voor ons percale set in de zachte, romantische kleur ‘Blush’ of ga voor een roze accent en kies voor onze Blush bigDOT. Wil je de kleur Blush ook in je badkamer? Kies dan voor onze Luxury Spa Set met een badjas en handdoek in deze mooie kleur. De handdoeken en badjassen zijn trouwens ook apart verkrijgbaar. 

Ben je juist op zoek naar een iets warmere, meer sprekende tint roze? Dan is ons percale dekbedovertrek in de roze-kleur Dusty Rose of ons satijnen beddengoed in de nog wat aardsere, donkerder tint Cedar Wood perfect voor jou.

Houd je toch wat meer van lichtere, subtielere tinten roze? Kijk dan eens naar onze washed linnen beddengoed in de zachte, rustgevende kleur Pale Rose. Echt uitpakken zoals de bruidssuite van een vijfsterrenhotel? Kies dan voor ons luxe satijnen beddengoed in de elegante kleur Champagne. 

Is roze niet je kleur? Of wil je het juist combineren met onze mooie andere kleuren zoals goud, groen, blauw, bruin-grijs, pastel, of oranje-rood? Dat kan! SUITE702 heeft een breed scala aan kleur(tinten) maar ook aan producten en materialen.