Kleuren zoals rood, oranje en bruin zorgen voor een warm effect en staan voor energie en actie. Aan de andere kant zorgen meer aardse of diepe warme kleuren ook voor een intieme, behaaglijke sfeer. Daarnaast kun je met warme kleuren zoals rood en oranje, echt een statement maken. 

Warme tinten in de slaapkamer

Je kunt warme tinten zoals rood, oranje en bruin heel goed toepassen in je slaapkamer. Het effect van warme kleuren is dat ze je echt het gevoel van thuiskomen geven. Ze zijn perfect te combineren met neutrale tinten zoals grijs of juist met zonnig geel.  

5 warme kleuren van SUITE702

Zelfs als je slaapkamer rustig wilt houden qua kleur, kun je kiezen voor warme tinten. Bijvoorbeeld door een paar details zoals kussens in het rood of oranje toe te voegen zoals de BedMATE in Cognac of bigDOT in Brique Red. Dit geldt ook voor de badkamer: een paar mooie handdoeken of een badjas in een warme kleur zoals Toffee zorgen al direct voor dat behaaglijke effect. 

rood bruin chocolate brique red camel

Liever een hele set in een kleur? Je kunt ook kiezen voor een volledig satijnen beddengoed-set in de prachtige kleur Toffee of de intense warmbruine kleur Chestnut. Houd je meer van percale-katoen? Dan kun je kiezen uit de prachtige percale set in de warme bruintint Chocolate, in de dieprode tint Brique Red of de tijdloze en chique kleur Cognac. Dol op rood? Wij ook! Maar don’t overdo it en combineer het ook met wat rustigere tinten. Je wilt immers niet slapen in het hol van satan of een peeskamer op de wallen. 

Naast rood, oranje en bruin heeft Suite702 nog een heel scala aan andere kleuren in het assortiment. Zo kun je combineren en wisselen naar hartelust. Zo hebben wij beddengoed-, badjassen en handdoeken in de kleuren roze, goud, groen, blauw, pastel en neutrale tinten.